Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suarez' og Messis imponerende tal

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 31. december 2019Suarez' og Messis imponerende tal

© Marca


Lionel Messi og Luis Suarez har været involveret i uhørt mange af FC Barcelonas mål. Hele 70% af klubbens mål har angrebsduoen scoret eller assisteret, siden uruguayanerens ankomst til den catalanske klub. Det betyder, at Suarez og Messi har scoret eller assisteret 675 af FC Barcelonas 854 mål i de seneste seks sæsoner.

Messi har i den periode scoret 280 mål og Suarez har haft en række af flotte sæsoner. I uruguayanerens første sæson scorede han 58 mål og leverede samtidigt 28 assists. Den efterfølgende sæson vandt Suarez Den Gyldne Støvle med 59 mål. I 2017/18 sæsonen var Suarez Barcelonas mest assisterende spiller med 19 målgivende afleveringer.

I denne sæson følges de to sydamerikanere ad med ni målgivende afleveringer hver. Det betyder, at Suarez har assisterede hele 105 gange i blaugrana-trøjen og han fortsætter med at kravle op gennem listen ligesom han også for længst har indtaget top 5 over klubbens mest scorerende nogensinde.

Samarbejdet mellem venneparret er også yderst imponerende med 80 oplæg til hinanden. Om de får lov til at fortsætte dominansen på lørdag er mere tvivlsomt, da de har fået lov til at holde juleferie frem til torsdag.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder