Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca sælger ikke Vidal til Inter nu

Transfermarked - 1. januar 2020




Arturo Vidals navn har været oppe at vende adskillige gange de seneste par uger på grund af hans utilfredshed med ikke at være mere fast mand på holdet og samtidig valgte han at køre en sag mod klubben på grund af nogle ubetalte bonusser, han mente, at han var berettiget til.

Det menes, at Vidal har åbnet sagen mod Barca for at tvinge sit skifte igennem, men med Carles Aleñas skifte til Real Betis samt Arthurs efterhånden meget mærkværdige skade, så bliver det dyrt også at skulle sige farvel til Vidal, da man pludselig står med hele tre mand mindre på midtbanen. Det scenarie ønsker hverken Ernesto Valverde eller Eric Abidal hvorfor man ifølge COPE har afvist at sælge Vidal til Inter i dette transfervindue.

Vidal har allerede en personlig kontrakt på plads med Inter, men det har hele tiden været kommunikationen mellem de to klubber som har manglet. For få dage siden kom det frem, at Barca krævede minimum 20 millioner euro mens Inter kun var villige til at betale to millioner euro for at leje Vidal frem til sommer og derefter betale yderligere 10 millioner euro for at købe ham fri.

Det bliver spændende at se, hvordan Vidal modtages i klubben i morgen. Her vender han tilbage fra Chile, hvor han har spenderet de seneste to uger for at holde jul og nytår med familien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca sælger ikke Vidal til Inter nu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder