Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

SPORT sætter årtiets bedste Barca-hold

Nyheder - 1. januar 2020SPORT sætter årtiets bedste Barca-hold

© FC Barcelona


Avisen SPORT bad sine læsere om at sætte navn på de spillere, som de mener har været bedst på FC Barcelonas mandskab i løbet af de seneste 10 år. Efter godt 75.000 stemmer blev holdet sat - og det er ekstremt svært at være uenig.

Der er tale om et helt årti, og hvilke spillere der har været bedst i den periode. Marc-André ter Stegens vanvittige niveau i FC Barcelona gav ham mere end 49.000 stemmer mens Victor Valdés hentede 23.000 stemmer ind. 98% af stemmerne til højrebacken gik naturligvis til den utrættelige Dani Alves, som Barca fortsat kæmper med at få erstattet. Så god var han nemlig. Pladserne efterfølgende gik til Semedo, Roberto, Montoya og Aleix Vidal.

Piqué hentede 22% mens legendariske Carles Puyol indhentede 77% foran Clement Lenglet, Samuel Umtiti og arbejdsomme Javier Mascherano. Jordi Alba snuppede venstrebacken foran Eric Abidal med 71% mod 27%.

På midtbanen var der ingen tvivl - og det kan der heller ikke være hos nogen Barca-fan. Xavi, Busquets og Iniesta sidder naturligvis på de tre pladser og man får bare ikke en mere komplet midtbane end da de tre var på toppen. Xavi og Iniesta er skiftet videre mens Busquets har svært ved at ramme tidligere højde og med sine 31 år forsøger Barca så småt at få indlemmet en ny mand til den defensive del af midtbanen.

Helt i front var der heller ingen tvivl. Selvom Barca godt nok har haft nogle frygtindgydende angreb i løbet af det seneste årti, så snupper MSN naturligvis den pris. Lionel Messi snuppede 'kun' 98% af stemmerne mens Luis Suárez blev stemt ind foran David Villa og Zlatan Ibrahimovic. Neymar kom klart ind foran Pedro Rodriguez og Thierry Henry. Her indhentede franskmanden flere stemmer end Pedro.

Årtiets hold ifølge SPORTs læsere (75.000 stemmer)
Marc-André ter Stegen
Dani Alves - Gerard Piqué - Carles Puyol - Jordi Alba
Xavi Hernandez - Sergio Busquets - Andrés Iniesta
Lionel Messi - Luis Suárez - Neymar


SPORT sætter årtiets bedste Barca-hold
Foto: SPORT, MARC CREUSLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder