Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Får Riqui Puig endelig chancen?

Nyheder - 1. januar 2020Får Riqui Puig endelig chancen?

© BB


Riqui Puig har fået adskillige tilbud til at forlade FC Barcelona. Her har de interesserede klubber trykket hårdt på den manglende spilletid på førsteholdet og samtidig lovet, at han kunne få mere spilletid hos dem. Selv har han ytret sin utilfredshed med ikke at få nok chancer på førsteholdet, men nu kan gennembruddet være på vej.

Carles Aleña er rykket til Real Betis på en lejeaftale mens Arthur konstant bøvler med en skade lige for tiden. Derudover er Arturo Vidal godt i gang med at grave sin egen grav i Barca, da han pludselig har gjort krav på nogle bonusser, som han mener han er berettiget til. Det hele kan åbne døre for Riqui Puig.

Hver gang, at Puig har fået chancen på Barcas førstehold, så har han imponeret så meget, at man nærmest ryster på hovedet over at han bliver siet fra efterfølgende. Han er meget ung og mangler stadig erfaring, men hans overblik, teknik og arbejdsomme indstilling til kampene har fået tilhængerne til at kalde på mere spilletid til ham og den håber han på kommer nu.

Han forventer ikke at gå direkte ind på førsteholdet og få en masse minutter, men han bed mærke i, at han sidste sæson var en del oppe og træne med førsteholdet og af og til blev udtaget til kampene, men pludselig blev han totalt siet fra til denne sæson og det føltes som et hårdt slag for ham. Til gengæld har han ikke opgivet, og han kunne i sommers afvise den ene interesserede klub efter den anden. Alt sammen for at få en ny chance, som i løbet af de kommende par måneder med stor sandsynlighed lander for fødderne af ham.

Hvis han får chancen af Ernesto Valverde i slutningen af denne sæson, så vil han blive vurderet ud fra sit spil og på den måde kan han få en permanent plads i førsteholdstruppen til næste sæson. Det er hans personlige mål og det kan samtidigt gøre transfervinduet billigere for FC Barcelona, som altså kan hente en god midtbanespiller op nede fra B-holdet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde MESSI 10

729,- DKK

509,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder