Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca åbner for Semedo-salg

Transfermarked - 2. januar 2020Medie: Barca åbner for Semedo-salg

© AS


Atletico Madrid var oprigtigt interesseret i at hente Nelson Semedo i sommers, og den madrilenske klub indledte da også forhandlinger med FC Barcelona, som dog valgte at sige nej tak, da de mente, at Semedo havde en fremtid på Camp Nou. Desuden havde Valverde lovet noget, som han hidtil ikke har kunne holde.

Nelson Semedo skulle være førstevalg som højreback og Moussa Wague skulle agere backup. Sådan er det ikke gået - Sergi Roberto spiller langt mere på positionen og det var netop det, som Semedo frygtede hvorfor han egentlig var interesseret i at rykke til Atletico Madrid i sommers, men hvor Barca altså stoppede en potentiel handel.

Nu forlyder det hos COPE, at Eric Abidal og Valverde begge har åbnet op for et salg af Semedo. Man mener, at man er bedre stillet med Sergi Roberto som fast højreback og med Semedos markedsværdi kan man få op mod 50 millioner euro for ham - selvom Barca med stor sandsynlighed næppe får forhandlet så høj et beløb hjem.

Semedo har aldrig for alvor fået lov til at spille sig varm på positionen som højreback. Valverde roterer konstant, og har aldrig rigtig fundet ud af hvem han egentlig selv ser som fast højreback. Moussa Wague er med afstand den store taber i Valverdes puslespil, da han inden sæsonen rykkede op på førsteholdet med beskeden om, at kun Semedo var foran ham i køen som højreback. Det har dog vist sig at være et falsk løfte og Wague kigger langt efter spilletid i denne sæson.

Om Atletico Madrid banker på døren igen til sommer må tiden vise - men ifølge COPE er FC Barcelona altså interesseret i at sælge Nelson Semedo til sommer.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder