Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca kæmper: Vil have Neymar til sommer

Transfermarked - 2. januar 2020




I sommers blev der brugt rigtig meget tid fra FC Barcelonas side i kampen om at hente Neymar fra Paris Saint-Germain. Den brasilianske stjerneangriber rykkede fra Barca til PSG i 2017, men har angiveligt fortrudt skiftet og gjorde det derfor klart over for PSG og Barca, at han ville tilbage.

Det til trods valgte PSG at vende det døve øre til. De afviste samtlige bud, som Barca kom med og det endte da også med at Barca ikke fik hentet Neymar tilbage og siden har Neymar haft behov for at genoprette sit forhold til PSG og klubbens fans ovenpå sommerens ekstreme forhandlinger.

Men nu forlyder det at FC Barceloan til sommer igen vil gå efter at hente Neymar til klubben. Selvom der er splittelse i blandt ledelsen på Camp Nou, så er man af den overbevisning, at Neymar umiddelbart er den eneste, som kan gå direkte ind på Barcelonas hold og skabe en ændring fra første dag - naturligvis fordi at han kender klubben og spillerne på holdet.

Ousmane Dembélé har slet ikke været pengene værd, som man brugte efter at have solgt Neymar og Philippe Coutinho er blandt klubbens største skuffelser nogensinde til trods for at han var klubbens dyreste nogensinde. Det har altså ikke lykkedes Barca at finde en direkte erstatning for Neymar, og derfor vil man forsøge at hente ham tilbage.

Det forlyder i spansk presse, at FIFA kan gå ind og fastsætte prisen på Neymar, da han til sommer har været i klubben i tre år. Derfor bliver det spændende at se, hvad der kommer til at ske og hvordan PSG reagerer, da de ligeledes til sommer skal gøre alt for at holde på Kylian Mbappé, der jagtes heftigt af Real Madrid og Liverpool. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kæmper: Vil have Neymar til sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder