Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca kæmper: Vil have Neymar til sommer

Transfermarked - 2. januar 2020Barca kæmper: Vil have Neymar til sommer

I sommers blev der brugt rigtig meget tid fra FC Barcelonas side i kampen om at hente Neymar fra Paris Saint-Germain. Den brasilianske stjerneangriber rykkede fra Barca til PSG i 2017, men har angiveligt fortrudt skiftet og gjorde det derfor klart over for PSG og Barca, at han ville tilbage.

Det til trods valgte PSG at vende det døve øre til. De afviste samtlige bud, som Barca kom med og det endte da også med at Barca ikke fik hentet Neymar tilbage og siden har Neymar haft behov for at genoprette sit forhold til PSG og klubbens fans ovenpå sommerens ekstreme forhandlinger.

Men nu forlyder det at FC Barceloan til sommer igen vil gå efter at hente Neymar til klubben. Selvom der er splittelse i blandt ledelsen på Camp Nou, så er man af den overbevisning, at Neymar umiddelbart er den eneste, som kan gå direkte ind på Barcelonas hold og skabe en ændring fra første dag - naturligvis fordi at han kender klubben og spillerne på holdet.

Ousmane Dembélé har slet ikke været pengene værd, som man brugte efter at have solgt Neymar og Philippe Coutinho er blandt klubbens største skuffelser nogensinde til trods for at han var klubbens dyreste nogensinde. Det har altså ikke lykkedes Barca at finde en direkte erstatning for Neymar, og derfor vil man forsøge at hente ham tilbage.

Det forlyder i spansk presse, at FIFA kan gå ind og fastsætte prisen på Neymar, da han til sommer har været i klubben i tre år. Derfor bliver det spændende at se, hvad der kommer til at ske og hvordan PSG reagerer, da de ligeledes til sommer skal gøre alt for at holde på Kylian Mbappé, der jagtes heftigt af Real Madrid og Liverpool.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder