Annonce


Annonce

Annonce

Suarez forventer forlængelse

Nyheder - 2. januar 2020




Siden hans ankomst i 2014 har Luis Suarez været en af de absolutte stjerner i Barcelona. Med mange flotte momenter, har uruguayaneren slået sig fast som en af de helt store spillere til at bære Barca-trøjen. Dog har man set en nedgang i niveau fra den ellers så træfsikre angriber over de sidste par sæsoner, hvilket har betydet, at man i flere medier spekulerer i hvorvidt, det snart er tid til at sige farvel til Suarez. Især Lautaro Martinez fra Inter er blevet nævnt som en mulig afløser.

Ifølge hovedperson selv skal man dog ikke en forvente en afsked fra angriberens side i den nærmeste fremtid. I stedet mener Suarez, at der før eller siden kommer en forlængelse af hans kontrakt, som indtil videre udløber i 2021.

- Jeg er meget glad i klubben, og jeg har altid givet mig 100%.

- Jeg synes, at statistikkerne viser, at jeg stadig er på toppen af min karriere, og når det bliver tid til at snakke om en forlængelse, er jeg sikker på, at vi vil blive enige.

Udover at skaffe flere trofæer til klubben, har Suarez også stadigvæk flere personlige ambitioner, som han gerne ser opfyldt, inden tiden i Barcelona er ovre. Med sine 190 mål for klubben, er han kun 42 mål efter nummer 2 på listen over alle tiders målscorer for Blaugrana. César Rodriguez scorede 232 mål for Barcelona i periode 1942-1955, og det er det antal som Suarez i øjeblikket stræber efter.

- At nå 2. pladsen er en svær udfodring, men det betyder ikke, at jeg ikke vil forsøge.

I indeværende sæson er det blevet til 13 mål i 21 kampe for uruguayaneren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suarez forventer forlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder