Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen afviser knæoperation

Skader - 3. januar 2020




Marc-André ter Stegen bliver næppe udtaget til kampen mod Espanyol i morgen, da han døjer med nogle knæproblemer. Det har han faktisk gjort i et års tid, men det kræver meget at komme det til livs. Tyskeren tager sig derfor en pause i disse dage og håber på, at han kan undgå en operation.

Ifølge spanske medier har Barcelonas læger ellers meddelt ham, at det ville være klogt at foretage en operation, men det vil betyde, at han må se til ude fra i op til tre måneder og derefter kræver det en god omgang genoptræning før han er klar igen og til den tid kan sæsonen meget vel være forbi.

Derudover er der også snart EM hvorfor han efter sæsonen heller ikke har tænkt sig at blive opereret. Han håber på, at han kan slå Manuel Neuer af det tyske landshold og først efter EM kan en operation komme på tale. Her vil han bruge sin sommerferie og starten af næste sæson på at komme sig 100 procent ovenpå operationen.

Adskillige spillere i truppen døjer med problemer, som de har haft over en længere periode. Skaderne har også væltet ned over truppen siden sæsonens start og der kæmpes hårdt på at finde roden til problemerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen afviser knæoperation

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder