Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Ter Stegen har haft smerter længe

Skader - 4. januar 2020




Som man kunne læse på her på BarcelonaFC.dk for en måneds tid siden, så døjer flere spillere i truppen med skader. Der er tale om mindre, men seriøse skader, som blandt andet holder Marc-André ter Stegen ude af lokalbraget mod Espanyol i aften.

Adskillige spillere har problemer, men bliver konstant behandlet for det og er derfor alligevel i stand til at spillet. Det bedste eksempel er Robert Lewandowski fra Bayern München, som ligeledes har døjet med skadesproblemer længe, men som alligevel har spillet den ene kamp efter den anden. Han valgte at lade sig operere her i julepausen i håbet om, at smerterne forsvinder.

Den samme situation ser man omkring Ter Stegen, som dog menes at have afvist en operation. Tyskeren har døjet med knæproblemer længe, og da juleferien landede mente man at det var oplagt for ham at holde afstand fra fodbolden i håbet om at smerterne ville forsvinde. Han er derfor ikke med i dag og er tvivlsom til Super Cuppen.

- Han har haft smerter længe og vi besluttede os for at vi på et tidspunkt skulle trække ham ud af spillet i et stykke tid. Det øjeblik er nu kommet. Han er ikke med mod Espanyol og det bliver svært for ham at være med i Super Cuppen. Vi håber, at han er klar efterfølgende, forklarede Valverde på sit pressemøde i går.

- Jeg ved intet om en operation. Det har jeg ikke talt om. Vores plan er at smerten skal forsvinde mens hans sidder ude.

Hvis alt går efter planen, så ser man først Ter Stegen på banen igen den 19. januar når FC Barcelona tager imod Granada. Den 9. januar er der Super Cup mod Atletico Madrid mens den 12. januar holdes åben i tilfælde af at man kommer i finalen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Ter Stegen har haft smerter længe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder