Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Arturo Vidal er urørlig

Transfermarked - 6. januar 2020Medie: Arturo Vidal er urørlig

© EFE


Der er lige nu stor interesse fra Inter i Arturo Vidal, men han forventes at blive på Camp Nou - i hvert fald frem mod sæsonens afslutning. Trænerstaben hos FC Barcelona ønsker ikke at miste ham her i januar.

Arturo Vidal viser gang på gang, at han har noget at bidrage med, men han er træt af rollen som indskifter og har derfor slået fast, at han søger noget nyt såfremt situtionen ikke ændrer sig. Men Barca har ikke tænkt sig at slippe ham her midt i sæsonen.

Valverde har allerede haft en samtale med Vidal og gjort det klart, at chileneren får mere spilletid og derfor vil man drage en konklusion når sæsonen slutter når der er et år tilbage af Vidals kontrakt. Inter har offentligt udvist interesse for Vidal, men indtil nu er der ikke en aftale mellem Barca og Inter.

Inter har lagt et officielt bud på FC Barcelonas bord, men catalanerne ser Vidal som 'urørlig' i dette transfervindue og derfor skal Inter ikke forvente at se chileneren trække deres trøje over hovedet i denne sæson, erfarer mediet Sport. Meget kan dog nå at ændre sig frem mod sommerens transfervindue og her er der langt større sandsynlighed for at Vidal skifter.

Vidal har i disse dag bragt sig selv i modvind i FC Barcelona, da han har krævet mange millioner kroner fra klubben som følge af en bonus, han mener, han har indløst gennem sit spil. Det anses dog til at være et pres mod klubben for at lade ham gå, men rent spillemæssigt har klubbens trænerstab altså ingen hensigt til at sende Vidal videre i teksten.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

479,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder