Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Griezmann ønsker Neymar-transfer

Transfermarked - 7. januar 2020




Transfersagaen der ingen ende vil tage, får nu endnu et nyt twist. Antoine Griezmann skulle efter sigende have fortalt Barca-ledelsen, at han gerne så Neymar tilbage på Camp Nou.

Mundo Deportivo rapporterer, at franskmanden har udtrykt et ønske om, at man i Barcelona til sommer vil gå efter at bringe PSG-stjernen tilbage, efter han i 2017 tog til Paris for en rekordstor transfersum.

Griezmann er ellers en af de spillere, hvis position i startopstilling kan være i fare, hvis det lykkedes at hente Neymar. For det meste er franskmanden i den indeværende sæson blevet placeret på venstrekanten, hvilket også er Neymars foretrukne position, men ifølge rygterne skulle det altså ikke have skræmt Griezmann.

Afhængende af hvor alvorlige historierne er, om at Barcelona leder efter en erstatning for Suarez, kan det også være ham, der bliver skubbet ud af holdet, og Griezmann i stedet bliver rykket ind i midten, hvor han også spillede det meste af tiden i Atletico Madrid. Alt dette afhænger selvfølgelig af hvorvidt man modsat sidste sommer, kan strikke en aftale sammen med PSG.

Indtil videre er det blevet til 8 mål i alle turneringer for Griezmann i denne sæson.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Griezmann ønsker Neymar-transfer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder