Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Griezmann ønsker Neymar-transfer

Transfermarked: Af Simon Olesen - 7. januar 2020Medie: Griezmann ønsker Neymar-transfer

Transfersagaen der ingen ende vil tage, får nu endnu et nyt twist. Antoine Griezmann skulle efter sigende have fortalt Barca-ledelsen, at han gerne så Neymar tilbage på Camp Nou.

Mundo Deportivo rapporterer, at franskmanden har udtrykt et ønske om, at man i Barcelona til sommer vil gå efter at bringe PSG-stjernen tilbage, efter han i 2017 tog til Paris for en rekordstor transfersum.

Griezmann er ellers en af de spillere, hvis position i startopstilling kan være i fare, hvis det lykkedes at hente Neymar. For det meste er franskmanden i den indeværende sæson blevet placeret på venstrekanten, hvilket også er Neymars foretrukne position, men ifølge rygterne skulle det altså ikke have skræmt Griezmann.

Afhængende af hvor alvorlige historierne er, om at Barcelona leder efter en erstatning for Suarez, kan det også være ham, der bliver skubbet ud af holdet, og Griezmann i stedet bliver rykket ind i midten, hvor han også spillede det meste af tiden i Atletico Madrid. Alt dette afhænger selvfølgelig af hvorvidt man modsat sidste sommer, kan strikke en aftale sammen med PSG.

Indtil videre er det blevet til 8 mål i alle turneringer for Griezmann i denne sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder