Annonce


Annonce

Annonce

Louie Barry er allerede på vej væk fra Barca

Nyheder - 8. januar 2020




Louie Barry gik en stor fremtid i møde da han fik sit ønske om et skifte til FC Barcelona til at gå i opfyldelse. Men en dans på roser har det overhovedet ikke været for den 16-årige, som allerede seks måneder senere er på vej ud af vagten.

Det forlyder, at FC Barcelona og Aston Villa er blevet enig om en aftale på 1,5 millioner euro for transferen af Louie Barry og dermed vender han tilbage til engelske fodbold. Han kom til FC Barcelona fra West Bromwich.

Aston Villa har angiveligt smigret sig ind på Barry bedre end Liverpool og Manchester United kunne, da de også var interesseret i Barry.

Barrys familie er alle Villa-fans og derfor er det en glædelig nyhed for dem, at han skifter til Aston Villa. Hele familien flyttede ikke med Barry til Barcelona, og nu flytter han selv retur til Birmingham, hvor familien bor.

Louie Barry var faktisk den første englænder til at bo på La Masia og alt lod til at gå rigtig godt i de indledende uger og selv den dag i dag føler klubben at Barry skulle have mere tålmodighed - men han har altså valgt at rykke hjem til England igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Louie Barry er allerede på vej væk fra Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder