Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arda Turan returnerer ikke til FC Barcelona

Nyheder - 8. januar 2020Arda Turan returnerer ikke til FC Barcelona

Foto: Sosyal


Transfervinduet er åbent og blot en uge inde begyndte nogle overraskende nyheder at sprede sig omkring Arda Turan, som er et levende bevis på hvordan en karriere kan krølles sammen på meget kort tid. Han er fortsat ejet af FC Barcelona.

Et halvt år før tid har han fået sin lejekontrakt med Istanbul Basaksehir ophævet og derfor er det mest logiske, at han vender retur til FC Barcelona - men det sker næppe til trods for at adskillige medier snakker det op.

Ifølge den tyrkiske klub bad Arda Turan om tilladelse til at forlade klubben straks, og det ønske blev imødeset af præsidenten, som siden lod Turan gå. Han har fortsat seks måneder tilbage af sin kontrakt med FC Barcelona, men alle ved, at han ikke har en jordisk chance for at returnere - derfor er historierne fra medierne blot spil for galleriet.

Arda Turan skal ud og finde sig en ny klub, som er villige til at hente ham, så han ikke længere er på kontrakt med FC Barcelona. Det var overraskende, at man valgte at udleje ham fremfor et salg, men ingen i FC Barcelona har planer om at hente tyrkeren tilbage, som aldrig fandt sig helt til rette på Camp Nou.

Efter en slåskamp med en sanger samt den velkendte pistol på hospitalet, blev Arda Turan idømt fængselsstraf, men man aftalte, at han kunne blive ude i friheden såfremt han blev i Tyrkiet og ikke voldte flere problemer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Arda Turan på vej til argentinsk fodbold
2 - Arda Turan får kæmpebøde i Tyrkiet
3 - Arda Turan risikerer 12 års fængsel
4 - Arda Turan brækker næsen på sanger
5 - Video: Arda Turan udvist for at skubbe dommeren
6 - Flot debut til Arda Turan i Tyrkiet
7 - Arda Turan er gået ned i løn med sit skifte
8 - Arda Turan med åbent afskedsbrev
9 - Officielt: Arda Turan udlejet til Basaksehir
10 - Arda Turan meget tæt på skifte


FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder