Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arda Turan returnerer ikke til FC Barcelona

Nyheder - 8. januar 2020
Arda Turan returnerer ikke til FC Barcelona

© Sosyal


Transfervinduet er åbent og blot en uge inde begyndte nogle overraskende nyheder at sprede sig omkring Arda Turan, som er et levende bevis på hvordan en karriere kan krølles sammen på meget kort tid. Han er fortsat ejet af FC Barcelona.

Et halvt år før tid har han fået sin lejekontrakt med Istanbul Basaksehir ophævet og derfor er det mest logiske, at han vender retur til FC Barcelona - men det sker næppe til trods for at adskillige medier snakker det op.

Ifølge den tyrkiske klub bad Arda Turan om tilladelse til at forlade klubben straks, og det ønske blev imødeset af præsidenten, som siden lod Turan gå. Han har fortsat seks måneder tilbage af sin kontrakt med FC Barcelona, men alle ved, at han ikke har en jordisk chance for at returnere - derfor er historierne fra medierne blot spil for galleriet.

Arda Turan skal ud og finde sig en ny klub, som er villige til at hente ham, så han ikke længere er på kontrakt med FC Barcelona. Det var overraskende, at man valgte at udleje ham fremfor et salg, men ingen i FC Barcelona har planer om at hente tyrkeren tilbage, som aldrig fandt sig helt til rette på Camp Nou.

Efter en slåskamp med en sanger samt den velkendte pistol på hospitalet, blev Arda Turan idømt fængselsstraf, men man aftalte, at han kunne blive ude i friheden såfremt han blev i Tyrkiet og ikke voldte flere problemer.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder