Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca holder øje med Adama Traoré

Transfermarked - 8. januar 2020




Wolverhampton har gjort det fornuftigt i denne sæson og det er specielt i offensiven, at de har fået store roser. De har spillet nogle store kampe mod de store engelske mandskaber, og mens flere af deres profiler viser sig frem, så er det ét altoverskyggende navn Adama Traoré.

Hans gode præstationer får flere og flere klubber til at følge ham endnu tættere og nu melder 90min, at FC Barcelona, Manchester City og Liverpool holder øje med den lynhurtige kantspiller. Det er hans enorme fart og gode teknik, som tiltrækker. Han er blevet bedre til afslutte og lægge op til mål og sammenlagt giver det en vanvittig farlig offensiv spiller.

Adama Traoré bomber ikke mål ind, men det er hans storartede spil, som lokker de øvrige topklubber og med fire mål og fire assists i indeværende sæson i Premier League, er han så småt begyndt at røre på sig. Han var med afstand den bedste spiller for Wolves henover julen og ind i det nye år.

Wolves ønsker angiveligt at kun at sælge ham hvis de kan trække 70 millioner euro ud af en klub. Det svarer til mere end en halv milliard kroner.

23-årige Adama Traoré har en fortid i FC Barcelona, hvor han var en del af B-holdet fra 2013 og to år frem. I denne periode fik han også spilletid på førsteholdet før han valgte at trække stikket og rykke til Aston Villa. Han blev siden solgt til Middlesbrough og i 2018 gik turen til Wolverhampton, hvor han nu tiltrækker topklubbernes interesse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca holder øje med Adama Traoré

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder