Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Schalke er nu Todibos favorit

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 8. januar 2020
Medie: Schalke er nu Todibos favorit

© AS


Todibo har længe været rygtet til AC Milan, men nu meldes Schalke også på banen. Det er mediet Sky, der skriver at Schalke nu er sprunget foran AC Milan i køen, til Todibos underskrift.

Todibo skulle tilsyneladende være mere interesserede i den tyske klub. Det tyske medie, Bild, erfarer at Schalkes sportsdirektør, Jochen Schneider, skulle være rejst til Barcelona tidligere på ugen, for at overbevise den centrale midterforsvarer om at skifte.

Todibo er på nuværende tidspunkt med Barcelona-truppen i Saudi Arabien, for at spille den Spanske Super Cup. Skulle franskmanden vælge at skifte til Schalke, vil han komme til at spille sammen med Juan Miranda, som er lejet ud fra Barcelona.

Todibo er altså blevet en særdeles eftertragtet herre, med henblik på at Monaco, Nice og Bayer Leverkusen også har vist interesse for ham.

De fleste medier melder om en leje-aftale og Barcelona ønsker ikke at inkludere en købsoption i aftalen. Det vidner om at Todibo indgår i ledelsens fremtidige planer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder