Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Carles Aleña afviser ikke Real Madrid!

Transfermarked - 9. januar 2020
Carles Aleña afviser ikke Real Madrid!

© Marca


Carles Aleña havde svært ved at overbevise Ernesto Valverde om at få mere spilletid og derfor var det oplagt, at han skulle sendes videre. Det blev til en lejeaftale med Real Betis og i den forbindelse fangede Cadena SER ham til et radiointerview.

Her kom han ind på lidt af hvert, men det, som trak overskrifter var hans kommentar til at spille for Real Madrid i fremtiden. Er man Barca-dreng, så er der ingen tvivl om, at Real Madrid aldrig er en mulighed. Men sådan fungerer det ikke for Aleña.

- Fodbold kan tage mange drejninger, det ved alle. Jeg har været i Barca hele mit liv og det vil selvfølgelig være en svær beslutning at skulle spille for Real Madrid, men i Barca lærte jeg, at man aldrig skal sige aldrig, fortæller Aleña, før han kom ind på sit skifte til Betis.

- Valverde gav mig aldrig nogen grund til hvorfor jeg ikke blev udtaget til kampene. Men mit forhold til ham har altid været godt det til trods.

- Jeg håber, at vi kan mødes i fremtiden. Jeg ringede selvfølgelig til ham for at sige farvel for han vidste, at jeg ville væk. Den beslutning tog jeg i starten af december.

Som bekendt startede Aleña inde i sæsonens første ligakamp ude mod Athletic Bilbao, men blev flået ud i pausen og gik siden igennem over 100 dage uden spilletid.

- Det overrskede mig, at jeg blev ekskluderet. Det var nogle hårde måneder, men på intet tidspunkt var der negativ luft mellem Valverde og jeg. Det var hans beslutning og den respekterede jeg.

- Jeg forsøgte at komme tilbage og det tog flere måneder. Det pissede mig helt klart af, men jeg resekterede beslutningen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder