Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets: Vi mangler stabilitet

Nyheder: Af Simon Olesen - 9. januar 2020Busquets: Vi mangler stabilitet

Selvom man i tabellen ligger på en delt førsteplads, har det været en meget svingende sæson fra Barcelonas side. Der har været flere skuffende resultater; blandt andet senest mod lokalrivalerne fra Espanyol. I et interview med ESPN forholdt Sergio Busquets sig til de svingende resultater.

- Vi mangler en smule stabilitet.

- Vi skal blive mere solide. Når vi bliver det, så tror jeg, at resultaterne vil følge og selvtilliden stige.

En af kritikpunkterne i denne sæson mod Barcelona har været den konservative stil, som træner Valverde har ført især i det seneste El Clásico. Til det havde Busquets også en kommentar.

- Med den type spillere, som vi har i Barcelona, og den måde, som vi har spillet fodbold på de seneste år, vil vi gerne spille mere fremadrettet, men det kan ikke altid lade sig gøre.

- Vi er nødt til at kigge efter vores måde at spille på, have en plan og prøve at udføre den på den bedste måde.

Spillet har bestemt ikke været sprudlende, og det har blandt fansene ikke skabt større opbakning til Valverde, der i forvejen ikke var alt for populær, især grundet fadæserne i Champions League de sidste to år.

Det betyder også, at hvis det ikke ender med at blive en succesfuld sæson for catalanerne, kan det blive den sidste for Valverde i spidsen for Barcelona.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder