Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi forsvarer Valverde

Nyheder - 10. januar 2020Messi forsvarer Valverde

© Sport


Ernesto Valverde står i den grad for skud efter nederlget til Atletico Madrid i aftes. Cheftræneren har været upopulær blandt Barcas fans længe og i går blev der igen-igen råbt efter en fyring. Men Lionel Messi deler - naturligvis - ikke samme opfatning. Som kaptajn og spiller på holdet gælder det om at bakke op om sine kollegaer, og det forstår Messi.

- Det er en skam at vi tabte, for vi spillede virkelig godt. Det er længe siden, at vi har følt os så godt tilpas på banen. Vi kontrollerede kampen i 80 minutter og så tabte vi det hele på grund af nogle fejl, fortalte Messi efter kampen og fulgte op:

- Atletico Madrid var ikke i live indtil det tidspunkt, men på 10 minutter vendte de det hele på hovedet. Det er hårdt fordi vi gik efter trofæet. Vi ønskede at gå til finalen og vinde den og jeg synes, at vi viste et godt billede af os selv i forhold til kampen mod Espanyol.

- Der er fuld tiltro til træneren. Vi tænker allerede på den anden halvdel af sæsonen og vi har meget at kunne forbedre. Vi topper ligaen, men vi spiller ikke godt og det skal vi gøre noget ved. Vi tog et skridt frem mod Atletico Madrid (spillemæssigt) hvis man ser bort fra nederlaget.

- Vi kan ikke begå sådan nogle børnefejl som vi gjorde. Det er normalt at tabe, men når man ikke formår at opnå sine mål, eller man spiller dårligt, så taler alle om det. Vi skal stå sammen og være stærke.

- Dette nederlag har intet med hverken Roma eller Liverpool at gøre. Vi lavede nogle sølle fejl, kom det slutteligt fra Lionel Messi, som sammen med resten af truppen først møder ind til træning mandag.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder