Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Leicester vil have Wagué

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 10. januar 2020Leicester vil have Wagué

© Mundo Deportivo


Moussa Wagué har ikke fået meget spilletid denne sæson, hvor det kun er blevet til fire optrædener for Barcelona - i alt kun 117 minutter. Han har haft svært ved at bide sig på holdet, hvor allerede Nelsen Semedo og Sergi Roberto sidder på højrebackspladsen. Valverde viser ikke meget tillid til den unge senegaleser, og nu søger han måske nordpå.

Leicester har en af denne sæsons bedste højrebacks i Ricardo Pereira, men grundet hans gode præstationer denne sæson er han muligvis på vej væk. Derfor er Leicester på udkig efter en erstatning, og blandt bejlerne er Barcelonas senegalesiske højreback Moussa Wagué. Leicesters interesse for Wagué er vokset betydeligt de sidste par uger, og ifølge medierne er de på udkig efter en låneaftale med købsoption.

Barcelona har allerede mistet Aleñá til Real Betis dette transfervindue. Samtidig er Todibo rygtet til alverdens steder, og det forventes snart Barcelona annoncerer en låneaftale - med Schalke 04 og AC Milan som store favoritter. Arturo Vidal er en anden Barcelona spiller som kunne være på vej væk. Inter har vist stor interesse, og Conte vil meget gerne bringe chileneren til truppen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder