Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann: Jeg fejlede med min aflevering

Spansk Supercup - 10. januar 2020




Antoine Griezmann startede på banen mod sin tidligere klub Atletico Madrid i aftes og selvom han spillede på en position, som han ikke får meget ud af, så var han yderst aktiv i aftes og fik tilmed scoret et mål. Efter kampen kommenterede han på nederlaget.

Hvordan forklarer du nederlaget?
- Jeg ved det ikke. Jeg kan heller ikke forklare vores fejl. Atletico Madrid havde mere energi end os og det kostede dyrt. Vi skal gense kampen, arbejde og forbedre os. Hvis vi kan forbedre os, så kan vi kun blive bedre.

Hvilke fejl taler du om?
- Jeg fejlede en aflevering til Umtiti som gav dem et mål. Småting som det kan resultere i en tabt kamp. Man bliver nødt til at forbedre sig.

Hvad tænker du om de to annullerede mål?
- VAR er skabt til at hjælpe fodboldens dommere. Nogle gange hjælper det dig og andre gange går det imod dig. Sådan er det.

De to inviterede hold, som hverken vandt La Liga eller pokalen, skal nu spille finalen
- De to hold, som vandt semifinalen er i finalen. Det er det.

Real Madrid slog Valencia 3-1 og møder nu Atletico Madrid i finalen. Den spilles søndag aften og det, som intervieweren her i atiklen hentyde til, er at hverken liga- eller pokalvinderen nu står i Super Cup-finalen, som traditionen tro er en kamp mellem netop liga- og pokalvinderen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Jeg fejlede med min aflevering

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder