Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny træner: Abidal mødtes med Xavi i Doha

Nyheder - 10. januar 2020Ny træner: Abidal mødtes med Xavi i Doha

© EFE - David Borrat


FC Barcelona er godt i gang med at forberede sig til klubbens næste cheftræner. Ernesto Valverde er i gang med sin sidste sæson på Camp Nou og derfor er Barca i gang med at markere sig ude i marken i håbet om at kunne finde sig en ny træner.

RAC1 meddeler denne fredag, at Eric Abidal og klubbens administrerende direktør Oscar Grau er rejst til Doha, hvor de i dag mødtes med Xavi Hernandez. Her var den eneste agenda at forhøre Xavi om han er klar til at vende hjem til Barcelona - denne gang i trænerrollen.

Xavi har aldrig lagt skjul på, at hans drøm er at træne FC Barcelona, men han er realist og ved, at det kræver erfaring hvorfor han i sommers indledte sin trænerkarriere hos Al Sadd, hvor han også sluttede sin aktive fodboldkarriere.

Om Xavi er klar til at vende tilbage til FC Barcelona allerede til sommer er endnu ikke til at vide - men én ting e sikkert: Valverde arbejder på de sidste pumper og senest til sommer bliver en ny træner ansat i klubben.

Der har tidligere været tale om Xavi som cheftræner med Andrés Iniesta som assistenttræner. Iniesta spiller stadig fodbold, og har ikke helt udelukket muligheden for at træne efter - men lige pt. er han langt fra trænergerningen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder