Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Al Sadd: Selvfølgelig skal Xavi til Barcelona

Nyheder - 10. januar 2020Al Sadd: Selvfølgelig skal Xavi til Barcelona

© Goal


Ernesto Valverde har lige så mange liv som en kat, lader det efterhånden til. Cheftræneren har fejlet mange gange baseret på antallet vundne trofæer i sin tid i klubben. I går missede man muligheden for endnu et trofæ, da man tabte 3-2 til Atletico Madrid i den spanske Super Cup, og igen blev der sat gang i historierne om en afgang af træneren. Præcis som det har været tilfældet utallige gange.

I samme ombæring blev Xavi Hernandez nævnt som en mulighed og i dag kom det gennem RAC1 frem, at Eric Abidal havde været i Doha for at tale med Xavi om muligheden for at vende hjem til Barcelona - denne gang i rollen som cheftræner. Historien har nået rundt til samtlige spanske medier og nu har Al Sadd, hvor Xavi er i træner i dag, reageret med en besked, hvor de kalder rygterne for 'normale'.

- Det er normalt, at der rejses spørgsmål omkring Xavis fremtid i Barcelona. Det er normalt og forventet. Selvfølgelig skal han til Barcelona, men i dag er han træner for Al Sadd, fortæller Turki Al-Ali fra Al Sadd.

- Xavi og teamet fokuserer udelukkende på kampen i morgen mod Al-Rayyan og vi melder officielt ud, hvis der skulle dukke noget op, fortæller han yderligere ifølge klubbens egen hjemmeside.

Al Sadd tager det altså helt med ro, at Xavi bliver sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona. Klubben kalder det for normalt, da Xavi har legende status i Barca og aldrig har lagt skjul på, at han en dag gerne vil sidde i rollen som cheftræner i klubben.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder