Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-spillerne har allerede talt med Xavi

Nyheder - 12. januar 2020Barca-spillerne har allerede talt med Xavi

© Goal


Xavi Hernandez forventes at tage over i FC Barcelona meget snart. Der er i de seneste par dage blevet arbejdet hårdt på at få ham tilbage til klubben så han kan erstatte Ernesto Valverde, som sidder i den mest ramte rolle på et fodbodhold.

Hvis ikke et hold får resultater, så peger alle på træneren. Det samme er naturligvis tilfældet i FC Barcelona og i årevis har Barca ikke spillet flot fodbold og de har heller ikke været blandt de mest dominerende hold i verden. Mod Atletico Madrid i Super Cuppen smed man en 2-1-føring og tabte og det var dråben for ledelsen, som straks aktiverede Xavi-planen.

Tunge trupspillere som Piqué, Ter Stegen, Messi, Suárez og Busquets har angiveligt været i kontakt med Xavi i løbet af de seneste to dage for at melde deres og resten af truppens opbakning hvis Xavi skulle vælge at komme. Spillerne har gjort det klart over for Xavi, at de er med på ledelsens idé om, at noget skal ændre sig baseret på de seneste begivenheder.

Al Sadd har bekræftet forhandlingerne, Xavi har bekræftet, at han har talt med Abidal og et billede af Xavi og Abidal er sluppet ud. Det er ingen hemmelighed, at der arbejdes intenst på at hente Xavi til klubben og mens mange medier mener, at Xavi allerede har sagt ja, så forlyder det alligevel at klubben ikke får Xavis svar før i dag søndag. Skulle Xavi sige ja, ønsker Barca at offentliggøre ham i morgen mandag.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder