Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-spillerne har allerede talt med Xavi

Nyheder - 12. januar 2020Barca-spillerne har allerede talt med Xavi

Foto: Goal


Xavi Hernandez forventes at tage over i FC Barcelona meget snart. Der er i de seneste par dage blevet arbejdet hårdt på at få ham tilbage til klubben så han kan erstatte Ernesto Valverde, som sidder i den mest ramte rolle på et fodbodhold.

Hvis ikke et hold får resultater, så peger alle på træneren. Det samme er naturligvis tilfældet i FC Barcelona og i årevis har Barca ikke spillet flot fodbold og de har heller ikke været blandt de mest dominerende hold i verden. Mod Atletico Madrid i Super Cuppen smed man en 2-1-føring og tabte og det var dråben for ledelsen, som straks aktiverede Xavi-planen.

Tunge trupspillere som Piqué, Ter Stegen, Messi, Suárez og Busquets har angiveligt været i kontakt med Xavi i løbet af de seneste to dage for at melde deres og resten af truppens opbakning hvis Xavi skulle vælge at komme. Spillerne har gjort det klart over for Xavi, at de er med på ledelsens idé om, at noget skal ændre sig baseret på de seneste begivenheder.

Al Sadd har bekræftet forhandlingerne, Xavi har bekræftet, at han har talt med Abidal og et billede af Xavi og Abidal er sluppet ud. Det er ingen hemmelighed, at der arbejdes intenst på at hente Xavi til klubben og mens mange medier mener, at Xavi allerede har sagt ja, så forlyder det alligevel at klubben ikke får Xavis svar før i dag søndag. Skulle Xavi sige ja, ønsker Barca at offentliggøre ham i morgen mandag.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Iniesta afviser ikke at overtage Barca med Xavi
2 - Medie: Xavis kontrakt er allerede på bordet
3 - Al Sadd: Selvfølgelig skal Xavi til Barcelona
4 - Ny træner: Abidal mødtes med Xavi i Doha
5 - Guardiola: Xavis øjne lyser når han ser fodbold
6 - Xavi: Intet problem at skulle træne Messi
7 - Riqui Puig afviste at skifte til Xavis Al Sadd
8 - Officielt: Xavi Simons forlader Barca!
9 - Xavis far: Underligt at hente Neymar igen
10 - Har Xavi og Puyol en plan sammen?


FC Barcelona webshop

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder