Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca på jagt: Vil have en angriber nu

Transfermarked - 12. januar 2020Barca på jagt: Vil have en angriber nu

©


FC Barcelona må undvære Luis Suárez i de kommende uger, da han skal opereres i det ene knæ i dag. I går kunne klubben bekræfte, at en operation er nødvendig, og derfor har man planlagt operationen til i dag. Det betyder, at Suárez er ude i nogle uger og derfor indleder Barca jagten på en angriber, meddeler Marca.

Barca havde ingen planer om at hente nye spillere ind her i januar, hvor transfervinduet er åben, men Suárez' skade har alligevel fået ledelsen til at ombestemme sig og på et bestyrelsesmøde i morgen taler man om muligheden for at hente en angriber ind. Barca-fans mener, at Griezmann skal skubbes ind centralt mens Suárez er ude hvorefter man giver mere spilletid til Ansu Fati i venstre side.

Man skal også huske på, at med Suárez ude har man to angribere ude i flere uger. Ousmane Dembélé blev for nogle uger siden meldt ude i op til 10 uger og han vender derfor ikke tilbage før næste måned. Derfor kommer man uanset omstændighederne til at skulle gå gennem flere uger uden to angribere. Derfor ønsker ledelsen at hente en ny mand ind.

Hvem det bliver, hvad kriterierne er og hvilke muligheder der er på boardet vides endnu ikke, men man forventer ikke at gå ud og hente en stor spiller ind lige som man ikke forventer at spendere alt for mange penge.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder