Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Xavis kontrakt er allerede på bordet

Nyheder - 12. januar 2020Medie: Xavis kontrakt er allerede på bordet

Foto:


Hvis Xavi først var tiltænkt en rolle som cheftræner i FC Barcelona til sommer, så var intet gået så stærkt som det har været tilfældet i disse dage. Eric Abidal og Oscar Grau har arbejdet på højtryk på at få Xavi til FC Barcelona og nu meddeler Cadena COPE, at Xavis agenter allerede er i gang med at læse kontrakten igennem.

FC Barcelona har sendt kontrakten afsted til Xavis agenter Fernando Solanas og Arturo Canales, som nu skal læse det hele igennem og godkende den sammen med Xavi. Det sker således at man er sikker på, at de mundtlige aftaler er kommet ned på skrift og underskrevet. Solanas er også repræsentant for Piqué og Rakitic, så det er bestemt ikke nye hoveder, som Barca samarbejder med i forbindelse med kontrakten.

Når kontrakten er læst igennem og alt er godkendt, kan Barca reelt set offentliggøre Xavi som ny træner. Men man skal også huske på, at Ernesto Valverde er træner i klubben i dag og mens han har forsøgt at gøre sit bedste uden at det for alvor har båret frugt, så skal han sendes ud af klubben på en ordentlig måde. Hvordan og hvorledes skal Barca også tage stilling til. Det handler ikke kun om at sikre sig Xavi.

Cadena COPE rapporterer, at at Fernando Solanas har været i Saudi Arabien i adskillige dage, da han på forhånd kendte til situationen. Hvis Barca skulle gå hen og tabe til Atletico Madrid, så ville Barca banke på Xavis dør. Derfor menes Solanas at have været klar og det scenarie udspiller sig altså nu. Xavi forventes at få en kontrakt frem til sommeren 2022.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Iniesta afviser ikke at overtage Barca med Xavi
2 - Barca-spillerne har allerede talt med Xavi
3 - Al Sadd: Selvfølgelig skal Xavi til Barcelona
4 - Ny træner: Abidal mødtes med Xavi i Doha
5 - Guardiola: Xavis øjne lyser når han ser fodbold
6 - Xavi: Intet problem at skulle træne Messi
7 - Riqui Puig afviste at skifte til Xavis Al Sadd
8 - Officielt: Xavi Simons forlader Barca!
9 - Xavis far: Underligt at hente Neymar igen
10 - Har Xavi og Puyol en plan sammen?


FC Barcelona webshop

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn GRIEZMANN 17

579,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder