Annonce


Annonce

Annonce

10 ting du skal vide om Quique Setién

Nyheder - 14. januar 2020




Sent mandag aften kom FC Barcelona endelig til enighed med Ernesto Valverde om en fyring mens man samtidig kunne annoncere ansættelsen af Quique Setién. Herunder har vi samlet 10 ting, som man skal vide om FC Barcelonas nye cheftræner, som tiltræder allerede i dag.

1
Quique Setiéns lagde faktisk ud med at spille strandfodbold. Her var det så seriøst, at han faktisk spillede for landsholdet.

2
Hos Racing Santander er han kendt som 'El Maestro' og er blandt de store ikoner i klubben som spiller. Han spillede i klubben 12 sæsoner over to perioder og trænede også klubben i 2001/02, hvor han sikrede oprykning til La Liga.

3
Setién er den tredje spiller fra Cantabrien i FC Brcelonas historie efter Enrique Orizaola i 1961 og Laureano Ruiz 15 år senere.

4
Setién har mødt Barca 22 gange som spiller med fem sejre, fem uafgjorte og 12 nederlag. Han scorede to mål undervejs: i 1991 og 1995.

5
Som træner har Setién mødt Barca syv gange. Seks nederlag og én sejr. Sejren kom i hus i sæsonen 2018/2019 på Camp Nou.



6
Som klubtræner har han trænet Racing Santander, Poli Ejido, Logroñes, Lugo, Las Palmas og Real Betis.

7
Efter et besøg på Camp Nou fik Setién en Barca-trøje af Busquets med beskeden 'Til Quique, med kærlighed og beundring for din måde at se fodbolden på. Alt det bedste, kram'.

8
Setién har trænet de tidligere Barca-spillere Bartra, Kaptoum, Tello, Sanabria, Araujo, Halilovic og Kevin-Prince Boateng. Desuden også Barcas nuværende spiller Junior Firpo.

9
Setién har altid været fuld af beundring for Barca og Messi, som han beskriver som værende en luksus og den bedste i historien.

10
Setién elsker at spille skak og har tidligere spillet mod VM-mesteren Anatoli Karpov og Gary Kasparov. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


10 ting du skal vide om Quique Setién

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder