Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu vil Barca have Mauricio Pochettino!

Nyheder - 13. januar 2020Nu vil Barca have Mauricio Pochettino!

Foto:


FC Barcelona har ikke held med at sikre sig noget som helst. Xavi afviste at overtage jobbet her midt i sæsonen og det samme gjorde Ronald Koeman, da han efter følgende blev ringet op af FC Barcelona. Nu meldes adskillige spanske medier, at Barca har taget kontakt til Mauricio Pochettino.

Mauricio Pochettino blev fyret i Tottenham den 19. november efter en skandaløs start på Premier League efter nogle år, hvor man ellers har været med helt fremme. Siden fyringen har Pochettino ikke været i arbejde og derfor har FC Barcelona angiveligt set ham som en reel mulighed.

Men nyheden om, at Barca nu kigger mod Pochettino har fået en negativ effekt blandt klubbens fans. Pochettino er nemlig Espanyol-mand helt ind til benet: I to omgange har han spillet for klubben og i tre år sad han som træner i klubben. Desuden udtalte han for tre år siden, at han aldrig kan træne Barca på grund af hans kærlighed til Espanyol.

Ikke desto mindre lader det til at FC Barcelonas ledelse er på jagt efter netop Pochettino og spørgsmålet er nu om træneren har tænkt sig at give det et forsøg eller være den tredje mand i rækken til at afvise Barca. Den catalanske klub er på udkig efter en erstatning for Valverde, som ikke længere har ledelsen opbakning efter en række yderst skuffende resultater.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Valverde kan se frem til en stor bonus
2 - Rivaldo: Man behandlede Valverde respektløst
3 - Setien annullerer Valverdes fridag til spillerne
4 - Del Bosque: Overrasket over Valverde-fyring
5 - Hvad bliver Valverdes eftermæle?
6 - Åbent afskedsbrev fra Ernesto Valverde
7 - Journalist: Ikke enighed om Valverdes fyring
8 - Forgængere forsvarer Valverde
9 - Officielt: Quique Setien erstatter Valverde!
10 - Valverde kritiseres massivt af Barca-legende


FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder