Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Forgængere forsvarer Valverde

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 13. januar 2020Forgængere forsvarer Valverde

© fcbarcelonanotias


Siden Barcelonas Super Cup exit, er debatten om Valverde atter blusset op og hans dage synes at være talte. Valverde er blevet kritiseret af mange, men Barcelona-truppen har udvist tillid til Valverde. Nu modtager han også støtte fra to tidligere Barcelona trænere.

Den ene er Luis Enrique, som har udtalt følgende:

- Han [Valverde] har ikke gjort noget, udover at tabe en kamp for en klub som Barcelona. Det er et specielt pres på spillere og trænere i klubben. Dem som har været heldige at træne der, ved at det er sandt. Det er et risikabelt job.

Efterfølgende havde Enrique også rosende ord til landsmanden.

- Valverde er en erfaren træner, som har vundet titler og chancen for at vinde flere. Jeg føler med ham, for jeg kan godt lide ham. Han er i gang med et godt stykke arbejde og kan næsten vinde alle titlerne, da de fører LaLiga og er i knockout fasen af Champions League. Han er en af de bedste spanske trænere.

Enrique var som sagt ikke den eneste forgænger, som er ude med støtte til Valverde. Pep Guardiola har også udtalt sig.

- Jeg føler med Ernesto Valverde. Han fortjener ikke det her. Jeg håber situationen kan blive løst snarest. Det håber jeg som et klubmedlem. Det var alt jeg havde at sige.

Med støtte fra forgængere eller ej, ser Valverdes fremtid i Barcelona stadig meget dyster ud. Barcelona ønsker ikke Valverde som træner mere og derfor er det altså blot et spørgsmål om tid før Valverde bliver erstattet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder