Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo er landet i Düsseldorf: Klar til skifte

Transfermarked - 13. januar 2020
Todibo er landet i Düsseldorf: Klar til skifte

© Bild


Jean-Clair Todibo har besluttet sig. Han har afvist AC Milan for at skifte til Schalke 04. Han er netop landet i Düsseldorf, hvor han blev mødt af repræsentanter fra den tyske klub, som tog imod ham. Herefter kørte man nordpå mod Schalke.

Todibo har ikke fået det gennembrud i FC Barcelona, som han håbede på, og selvom de øvrige forsvarsspillere ikke lige frem har været sprudlende i denne sæson, så har Barca alligevel valgt at acceptere, at Todibo rykker videre. Selv hentede Barca Todibo seks måneder tidligere end planlagt i sin tid, da Toulouse på daværende tidspunkt nærmest valgte at boykotte Todibo. Siden da er det ikke just gået bedre for ham.

Der skulle være tale om en lejeaftale for resten af denne sæson plus næste sæson. Barca gjorde det meget klart fra starten af, at de ikke ønsker at inkludere en købsoption i kontrakten hvorfor Schalke ikke får mulighed for at købe Todibo fri. Til gengæld kan man indlede forhandling på normal vis skulle Schalke være interesseret i at købe ham efter endt lejeaftale.

Der mangler fortsat en bekræftelse fra de to klubber, men i løbet af i dag vil Todibo gennemgå sit skifte og så vil klubberne helt sikkert annoncere aftalen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder