Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pep Guardiola med vild Messi-hyldest

Nyheder - 13. januar 2020Pep Guardiola med vild Messi-hyldest

Foto:


Sergio Agüero er blandt verdens bedste mener Pep Guardiola, men ikke den bedste - den plads har Messi stadig ifølge træneren. Agüero leverede et hattrick i går mod Aston Villa og er siden blevet rost til skyerne fra alle vinkler.

Dermed slog han Thierry Henrys rekord som udlændingen med flest mål i Premier League og det skulle Pep Guardiola naturligvis høre til efter opgøret til sin pressekonference, hvor han dog fik de glade journalister ned på jorden igen.

- Den bedste er Messi.

- Messi er den bedste nummer 9, 10, 11, 7, 6, 5 og 4, udtalte Guardiola da han blev spurgt om Agüero så var den bedste 9'er, han har arbejdet med.

- Men Agüero er, blandt de øvrige spillere, en af de klart bedste. Jeg har sagt det mange gange: Han vil score mål til den dag han dør. Det er et talent.

Guardiola kom også ind på situationen i FC Barcelona, hvor Ernesto Valverde er på vej ud af klubben. Den spanske træner begræder situationen og mener ikke at hans kollega fortjener den behandling, som han får i disse dage.

- Barca er et specielt sted. Det er nemlig ikke nok kun at vinde ligaen. Jeg er ked af det på Ernesto Valverdes vegne. Jeg mener ikke, at han fortjener det (behandlingen). Men forhåbentligt bliver der snart lagt låg på, kom det yderligere fra Guardiola.

Mens Valverde har været så godt som dead man walking, har Xavi og Koeman afvist at tage over her midt i januar. Siden har Barca kontaktet Pochettino.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Todibo: Påpasselig med Messi til træning
2 - Capello om Messi-interesse: Barca afviste mig
3 - Setien: Messi gør enhver træner bedre
4 - Messi forsvarer Valverde
5 - Statistik: Messi elsker at spille mod Espanyol
6 - Messis vanvittige tal fra 2010-2019
7 - Liste: Lionel Messis udfordringer i 2020
8 - Messi holder formen ved lige i sin ferie
9 - Suarez' og Messis imponerende tal
10 - Manchester City-fejl: Bød på Lionel Messi


FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder