Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta: Barcas opførsel har været grim

Nyheder - 13. januar 2020
Iniesta: Barcas opførsel har været grim

© Valentí Enrich


Andrés Iniesta kan fra sit nye hjem i Japan se til i nyhederne mens FC Barcelona har gang i ét stort cirkus. Ernesto Valverde er blevet holdt i baggrunden mens klubbens bestyrelse arbejder på at ansætte en ny træner. Behandlingen af Valverde er ikke fair, mener Andrés Iniesta.

- Barcelonas opførsel har været lidt grim. Man bliver nødt til at respektere den træner, som man har. Fremgangsmetoden kan være det, som sårer mest, fortæller Iniesta.

- Valverdes situation er blevet svagere. Jeg taler ikke meget med Bartomeu (Barca-præsident), men vi har et godt forhold - både med ham og de andre i Barca. Jeg håber, at situationen i klubben løser sig for det er ikke rart hverken for træneren, spillerne eller tilhængerne.

- Den person, som bedst ved, om Xavi er forberedt til at tage trænertjansen er Xavi selv. Både Xavi og Koeman har været i Barca; én af dem har mere erfaring, men det er ikke nødvendigvis afgørende.

Valverde ventes at blive fyret mens B-træneren rykkes op. Til sommer vil klubben hente en permanent erstatning for Valverde.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder