Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Quique Setiéns agent er i Barcelona

Nyheder - 13. januar 2020Avis: Quique Setiéns agent er i Barcelona

Foto:


Det er endnu en dag, hvor man her til aften forventer, at Ernesto Valverde bliver fyret. Der har været masser af aktivitet omkring Camp Nou i dag og her til aften meddeler Mundo Deportivo, at Quique Setiéns agent er ankommet til Barcelona.

Valverde menes at være fortid i FC Barcelona. I eftermiddags modtog han angiveligt beskeden om sin fyring fra præsident Bartomeu på truppens træningsanlæg, hvorefter Bartomeu tog turen ud til Camp Nou for at holde bestyrelsesmøde. Her gjorde præsidenten det klart, at Valverde netop havde modtaget beskeden om sin fyring.

Derudover skulle man også drøfte de kommende begivenheder og nu meddeler Mundo Deportivo, at Quique Setiens agent er landet i Barcelona - netop for at overtage trænerrollen i FC Barcelona. Den tidligere Real Betis-træner har angiveligt accepteret at tage teten i Barcelona for det kommende halve år, men det primære besøg i dag omhandler forhandlingen. Kan man sammen strikke en kontrakt sammen, så bliver Setien træner.

Quique Setién fik meget ros for den måde, han fik Real Betis til at spille på, da han var træner i klubben. Han har stået uden klub siden sidste år og i løbet af månederne har adskillige journalister erfaret, at han har ventet på, at Barcelona ville ringe. Det skulle så være sket nu.

Mundo Deportivo, RAC1 og Catalunya Radio sammen med adskillige spanske journalister nævner i flæng, at Setiens agent netop er kommet til Barcelona.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - Valverde kan se frem til en stor bonus
2 - Rivaldo: Man behandlede Valverde respektløst
3 - Setien annullerer Valverdes fridag til spillerne
4 - Del Bosque: Overrasket over Valverde-fyring
5 - Hvad bliver Valverdes eftermæle?
6 - Åbent afskedsbrev fra Ernesto Valverde
7 - Journalist: Ikke enighed om Valverdes fyring
8 - Forgængere forsvarer Valverde
9 - Officielt: Quique Setien erstatter Valverde!
10 - Valverde kritiseres massivt af Barca-legende


FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn MESSI 10

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder