Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Ikke enighed om Valverdes fyring

Nyheder - 13. januar 2020
Journalist: Ikke enighed om Valverdes fyring

Her til aften kunne samtlige spanske fodboldmedier nævne i flæng, at Ernesto Valverde ville blive fyret og Quique Setién kunne kalde sig for ny cheftræner i FC Barcelona. Det forventes stadig - dog ikke med en bekræftelse her til aften som det ser ud.

Omkring klokken 22 mandag aften kunne RAC1-journalisten Damià López således fortælle, at FC Barcelonas ledelse og Ernesto Valverde ikke er nået til enighed om fyringens udfald og således lukker man ned for i dag og genoptager arbejdet i morgen, hvor der helt sikkert kommer et punktum for dette kapitel.

Der er tale om aftaler, som skal falde på plads i forbindelse med fyringen af Ernesto Valverde. Angiveligt er alt på plads med Setién, men inden man kan annoncere ham som ny træner i klubben, skal man nå til enighed med Valverde. Klubben ønsker at sende Valverde ud af hoveddøren og derfor tillader man altså respektere den tid, som det tager at nå til enighed.

Damiá López nævner, at man har lukket ned for i dag mens Gerard Romero (RAC1) nævner at Barca vil have et punktum for Valverde her til aften. Desuden blev Valverdes agent fanget af El Chiringuito og her kunne agenten fortælle, at Valverde bare venter på at blive ophævet, men at det ikke var på plads endnu. Agenten, Iñaki Ibañez, kunne i sin udtale samtidig relatere til Valverde, da det absolut ikke er en ønskeposition for nogen at stå i.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder