Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Jean-Clair Todibo skifter til Schalke 04

Transfermarked - 15. januar 2020
Officielt: Jean-Clair Todibo skifter til Schalke 04

© Schalke 04


Så er handlen på plads. For få dage siden blev Jean-Clair Todibo spottet i Düsseldorfs lufthavn for at blive transporteret videre til Schalke. Her skulle man blive enig om de sidste detaljer hvilket nu er sket og klubberne har nu bekræftet, at Todibo rykker til Schalke 04 på en lejeaftale.

FC Barcelona fortæller her til aften, at man er nået til enighed med Schalke 04 om en lejeaftale af Todibo frem til den 30. juni (resten af indeværende sæson). Det koster tyskerne 1,5 millioner euro at leje Barcas forsvarsspiller.

Den tyske klub betaler desuden Todibos løn i perioden og har fået en købsoption på 25 millioner euro plus fem millioner euro i variabler. Hvis Schalke 04 vælger at købe Todibo, så fastholder FC Barcelona sig retten til at købe ham tilbage for 50 millioner euro plus 10 millioner euro i variabler skulle dette blive relevant i fremtiden.

Todibo nåede at spille fem kampe for FC Barcelona siden han ankom for præcis et år siden. Han debuterede den 15. april 2019 i ligakampen mod Huesca og spillede blandt andet en god kamp på udebane mod Inter for nyligt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder