Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca henter brasiliansk midtbanespiller

Transfermarked - 15. januar 2020Medie: Barca henter brasiliansk midtbanespiller

© AFP


FC Barcelona kan se frem til at knytte endnu en brasiliansk fodboldspiller til klubben, da man ifølge Globo Esporte er nået til enighed med Palmeiras om transferen af 21-årige Matheus Fernandes.

Rapporten fortæller, at FC Barcelona i alt betaler 82 millioner kroner for Fernandes - heraf bliver bliver godt 50 millioner kroner betalt straks mens de øvrige millioner udbetales i takt med Fernandes præstationer. Uheldgvis for Palmeiras får de ikke del i alle pengene, selvom de i disse tider godt kunne bruge det.

Palmeiras skal dele pengene med Botafogo, som Fernandes tidligere spillede for. Palmeiras købte nemlig kun 75% af rettighederne af Fernandes hvorfor Botafogo kan se frem til at modtage 25% af det samlede beløb, som Barca betaler.

Det forlyder, at Fernandes bliver i Palmeiras lejr i USA, hvor de lige nu har gang i preseason. Her bliver han indtil aftalen er kommet i hus. Han forventes dog ikke at spille nogle kampe indtil da. Barca har holdt øje med Fernandes over en længere periode og faktisk blev deres første bud på 45 millioner kroner afvist.

Fernandes kom til Palmeiras i december 2018 fra Botafogo, som altså fortsat ejer 25% af ham.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder