Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bliv en del af BarcelonaFC.dk

Nyheder - 15. januar 2020Bliv en del af BarcelonaFC.dk

©


BarcelonaFC.dk har i årevis sørget for daglige nyheder til de danske Barca-fans og det ønsker vi at fortsætte med hvorfor vi planlægger at udvide vores team med flere frivillige skribenter, som brænder for at skrive om verdens bedste fodboldklub.

Vi leder efter Barca-fans, som har tid og lyst til at skrive om alt, hvad der sker i og omkring klubben og det giver nu dig mulighed for at blive en del af vores forrygende team bestående af de største Barca-fans i Danmark. Jobbet er frivilligt, men der vil blive tildelt goder undervejs såsom spilletrøjer, FIFA-spil og andre fodboldrelaterede gaver.

Opgaven består i, at man videreformidler nyheder omkring FC Barcelona hvorfor det forventes, at man følger med i, hvad der sker i klubben så historierne kommer ud på et solidt fundament. Der er typisk tale om videreformidling af engelske og spanske nyheder hvorfor du skal kunne begå dig i et oversættelsesværktøj - medmindre du kan engelsk eller spansk.

Er du stærk til at finde en god vinkel i de historier, som de læser, samtidig med at du elsker at orientere dig omkring Barca, så er der stor sandsynlighed for, at det er dig, som vi mangler. Du får naturligvis en grundig oplæring og du kommer til at blive indlemmet i vores unge, dynamiske onlineteam, hvor fodbolden er omdrejningspunktet.

Forventninger
- Du skal være fan af FC Barcelona
- Du har flere års viden om klubben
- Du har de danske skrivefærdigheder i orden
- Du ønsker at gøre BarcelonaFC.dk endnu bedre

Ønsker du at høre mere eller er du interesseret, så send en kort ansøgning samt en nyhed fra Barcelonas officielle hjemmeside - www.fcbarcelona.com. Nyheden skal være relevant for situationen i klubben lige nu.

Ansøgning og spørgsmål sendes til skribent@barcelonafc.dkLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

539,- DKK

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder