Annonce


Annonce

Annonce

Riqui Puig ventes at være med mod Granada

Nyheder - 16. januar 2020




Quique Setien er landet i FC Barcelona og straks har piben fået en anden lyd. I håbet om at spillerne hurtigere kommer til at lære det nye trænerteam, har han straks annulleret de kommende fridage for at træne igennem. Desuden har han allerede vist interesse for de unge spillere.

Da klubbens B-hold tog imod Badalona på Johan Cruyff stadion i aftes, var Setien med på lægterne for at overvære de unge spillere. Til gengæld kunne han se ikke se Riqui Puig i aktion - og det var der måske en grund til.

Det forlyder nemlig at Setien i samråd med B-træneren ikke valgte at udtage Puig, da han skal udtages til førsteholdets kamp mod Granada denne weekend. Er det tilfældet, er det en direkte indikation af, at han er klar til at give dem chancen samtidig med at de øvrige spillere på holdet ikke skal følge sig for komfortable.

Hvornår Setien fremadrettet vælger at udtage sin trup er ikke til at vide endnu. Valverde plejede at gøre det dagen inden en kamp og Setien ventes at gøre det samme, men det er op til ham selv om han vil gøre det på dagen eller dagen før. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Riqui Puig ventes at være med mod Granada

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder