Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig ventes at være med mod Granada

Nyheder - 16. januar 2020Riqui Puig ventes at være med mod Granada

Quique Setien er landet i FC Barcelona og straks har piben fået en anden lyd. I håbet om at spillerne hurtigere kommer til at lære det nye trænerteam, har han straks annulleret de kommende fridage for at træne igennem. Desuden har han allerede vist interesse for de unge spillere.

Da klubbens B-hold tog imod Badalona på Johan Cruyff stadion i aftes, var Setien med på lægterne for at overvære de unge spillere. Til gengæld kunne han se ikke se Riqui Puig i aktion - og det var der måske en grund til.

Det forlyder nemlig at Setien i samråd med B-træneren ikke valgte at udtage Puig, da han skal udtages til førsteholdets kamp mod Granada denne weekend. Er det tilfældet, er det en direkte indikation af, at han er klar til at give dem chancen samtidig med at de øvrige spillere på holdet ikke skal følge sig for komfortable.

Hvornår Setien fremadrettet vælger at udtage sin trup er ikke til at vide endnu. Valverde plejede at gøre det dagen inden en kamp og Setien ventes at gøre det samme, men det er op til ham selv om han vil gøre det på dagen eller dagen før.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

349,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder