Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca leder efter en erstatning for Suarez

Transfermarked: Af Lars Ravn - 16. januar 2020Barca leder efter en erstatning for Suarez

Med Luis Suarez ude i de næste fire måneder efter en knæoperation, er FC Barcelona på jagt efter en ny angriber. Klubben har derfor flere angribere på blokken, og de håber på, at få en erstatning på plads hurtigst muligt.

Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo, kigger klubben på Christian Stuani som til dagligt spiller for Segunda-klubben Girona. På trods af hans 33 år, har han ingen problemer med at finde målet, og han har i denne sæson scoret 16 mål i 18 kampe. Stuani var med til at rykke ned i forrige sæson med Girona og viste dermed sin loyalitet til trods for adskillige tilbud på bordet i sommers.

Stuani var også på blokken i sidste sæson, men der valgte klubben at satse på Kevin-Prince Boateng i stedet. Sidste år lå prisen på den rutinerede angriber på cirka 60 millioner kroner, og det forventes at prisen ligger på cirka samme niveau i år. Dermed kan klubben hente en målfarlig angriber for en beskeden sum.

Barca meldes samtidig interesseret i Rafael Leao fra AC Milan og Gabriel Barbosa fra Inter. Barbosa er i øjeblikket udlejet til den brasilianske klub Flamengo, da han havde svært ved at finde sig til rette i det europæiske. Barbosa går også under navnet Gabigol, da han inden sit skifte til Inter, bankede mål ind på samlebånd for Santos.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder