Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde kan se frem til en stor bonus

Nyheder - 17. januar 2020Valverde kan se frem til en stor bonus

© FCBN


Ernesto Valverde var ikke glad for den måde, han blev fyret på, og han sørgede da også for at få forhandlet en stor bonus hjem i tilfældet af at FC Barcelona skulle hente succes uden ham i klubben for resten af sæsonen under Quique Setién.

Præsident Josep Maria Bartomeu fik pludselig et par travle dage, da Barca tabte til Atletico Madrid i Super Cuppen. Det var den velkendte dråbe for ledelsen, som mandag besluttede sig for at ansætte Quique Setién og fyre Ernesto Valverde. Det tog dog sin tid at komme af med Valverde, da der var nogle ting som skulle forhandles på plads.

Da Valverde skrev under på sin kontrakt, skrev han samtidig under på at modtage en stor bonus hvis Barca skulle vinde La Liga eller Champions League. Den bonus ønsker han stadig at modtage hvis Barca skulle vinde pokalerne under Quique Setién. Det fortæller Que T’hi på Cadena SER.

Det var de her aftaler, som skulle forhandles på plads som betød, at fyringen af Valverde trak ud. Han ville sørge for at få så meget med som muligt - hvilket naturligvis er forståeligt. Efterfølgende kunne ledelsen ringe til Setién og give ham beskeden om, at han skulle pakke sine ting og komme til Barcelona - noget han med glæde gjorde.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder