Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Pochettino skulle overveje Barca

Nyheder - 17. januar 2020Journalist: Pochettino skulle overveje Barca

©


Adskillige trænernavne kom på bordet i løbet af sidste weekend, da historierne om fyringen af Ernesto Valverde for alvor tog til. Mauricio Pochettino var blandt de navne, som pludselig dukkede op i medierne, og til at starte med lød det som en dårlig joke - for han er bestemt ikke Barca-mand.

Mauricio Pochettino har aldrig lagt skjul på sin kærlighed for Barcas nabo Espanyol, og derfor var det underligt, at hans navn pludselig florerede i forbindelse med Barca-jobbet. Hans arbejde kan man dog ikke sætte en finger på, og nu har Guillem Balague givet en gennemgang af situationen.

Han fortæller, at Barca tog kontakt til Mascherano, Gallardo, Allegri og ikke mindst Pochettino, da de skulle finde en ny træner. Specielt Abidal var imponereret over Pochettinos arbejde og han blev støttet af de øvrige ledere, da han nævnte Pochettinos navn.

Men der, hvor kæden angiveligt sprang, var i forbindelse med timingen. Barca havde brug for en træner hurtigt og det var blandt andet derfor, at Abidal og Planes rejste til Qatar for at møde op hos Xavi i håbet om, at de kunne overtale ham. Det skete dog ikke og i mellem tiden fik de beskeden fra Pochettino om, at han skulle overveje jobbet, da det var en svær beslutning givet hans forhold til Espanyol.

Pochettino ønskede at kende til endnu flere detaljer omkring projektet og ville naturligvis også have tid til at snakke med sine kollegaer i trænerteamet, men alt i alt gik det hele for stærkt og der var ikke så meget tid, som Pochettino ønskede. Mandag smed Abidal så et nyt navn på bordet: Quique Setién. Han havde allerede accepteret at komme til Barca hvis muligheden bød sig og det endte med, at alt flaskede sig for den nye cheftræner, da han mandag fik beskeden om, at han var ny træner i klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn MESSI 10

529,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder