Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lautaro Martinez reagerer på rygterne

Nyheder: Af Lars Ravn - 17. januar 2020Lautaro Martinez reagerer på rygterne

Lautaro Martinez fortæller i et interview med det argentinske medie TyC Sports, at han er glad for de rygter som sender ham til FC Barcelona. Martinez har været i forrygende form i Inter i indeværende sæson, og har en stor andel i, at den italienske klub er med i toppen af Serie A.

Martinez har igennem en længere periode været rygtet til FC Barcelona, og de rygter kommenterer han nu i et interview med det argentinske medie TyC Sports.

- I øjeblikket spiller jeg i Inter, og forsvarer deres trøje. Jeg er meget glad for at være her. Når der er rygter om mig, så betyder det bare, at jeg gør det godt.

- Jeg skal fortsætte som jeg spiller i øjeblikket. Jeg er meget rolig omkring det hele, og jeg føler mig godt tilpas i Inter, udtaler Martinez.

I samme interview kommer den argentinske angriber ind på, at Inter-træneren Antonio Conte har haft stor indflydelse på hele holdet. I den igangværende sæson har Martinez foreløbig scoret ti gange i de 18 kampe han har spillet i Serie A.

FC Barcelona er i øjeblikket på udgik efter en ny angriber, da Luis Suarez er meldt ude i fire måneder, efter han er blevet opereret for en knæskade. Spørgsmålet er så, og klubben vil forsøge at gå efter Martinez nu, eller om de vil vente til sommer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

419,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 L/Æ

699,- DKK

519,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder