Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta afviser ikke at overtage Barca med Xavi

Nyheder - 17. januar 2020Iniesta afviser ikke at overtage Barca med Xavi

© EFE


Der er ofte blevet talt om et fremtidigt FC Barcelona-hold med Piqué som præsident, Puyol som sportsdirektør, Xavi som cheftræner og Iniesta som assistenttræner. Mere og mere peger i retning af, at man får flere af legenderne se i klubben - dog ikke lige nu.

Andrés Iniesta afviser i hvert fald ikke muligheden for at træne Barca sammen med Xavi, men da Iniesta fortsat er aktiv er det af logiske grunde ikke en mulighed lige nu og her.

- Xavi-Iniesta duoen som træner lyder ikke dumt, men det er bare ikke muligt lige nu, fortæller Iniesta i et interview med Cadena Copa og Radio Marca.

- Jeg har aldrig sagt, at jeg kun ønsker at arbejde med ét hold, men som tiden skrider frem ser jeg det som en reel mulighed at være træner.

- Jeg ville elske at se Xavi som træner på hvilket som helst tidspunkt; men det handler om, hvad han ser for sin egen fremtid og hvordan han har det. Jeg tror, at han før eller siden bliver træner i Barca.

Ernesto Valverde blev fyret i starten af ugen og blev erstattet af Quique Setién, men Xavi fik muligheden for at overtage rollen. Han afviste dog, da han mente, at det var for tidligt at rykke til så stor en klub. Han vil i stedet skrabe endnu mere erfaring sammen og Iniesta erkende da også at han har talt med Valverde efter fyringen - og den nu tidligere trænere var naturligvis ikke glad.

- Jeg har talt med Valverde og det er klart, at det ikke var den bedste dag for ham. Jeg ved ikke,om Valverde vidste, at han skulle væk, men vi talte om hele situationen og hvordan han havde det.

- At se en træner og dine tidligere holdkammerater i den situation er aldrig en god ting. Måske fik jeg sagt ordet 'grimt' lidt hårdt (i forbindelse med ledelsens behandling af Valverde), men du kan fjerne ordet og tilføje et hvilket som helst andet ord.

- Jeg mener ikke, at behandlingen var korrekt. Selv Bartomeu indrømmede det, fortæller Iniesta med henvisning til Bartomeus udtale ved Setiéns præsentation. Her blev præsidenten nødt til at gå i detaljer i forbindelse ansættelsen, da mange så det som respektløst over for Valverde at forhandle med Xavi mens man havde en træner på kontrakt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder