Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus vil bytte Bernardeschi for Rakitic

Nyheder - 18. januar 2020Juventus vil bytte Bernardeschi for Rakitic

©


Da sommerens transfervindue var åbent blev Ivan Rakitic rygtet væk fra FC Barcelona. Det endte dog med at han blev i klubben i forsøget at på kæmpe for sin plads, som han lige siden har mistet til Frenkie de Jong. Hvad der sker med Rakitic under Quique Setién er ikke til at vide - men Juventus melder sig igen på banen.

I sommers ønskede Juventus således at sende Federico Bernardeschi til Camp Nou hvis Barca sendte Rakitic den anden vej. På daværende tidspunkt var Juventus-træner Maurizio Sarri dog ikke helt glad for idéen og det blev aldrig til noget konkret. Nu menes træneren dog at være overbevist om at hente Rakitic. Og helst i denne måned.

Som bekendt er transfervinduet åbent lige nu. Her ønsker Juventus at bytte sig til Rakitic og det er op til Setién, hvad han tænker for midtbanens fremtid. Valverde gjorde det klart for Rakitic i sommers, at kroaten ikke ville få særlig meget spilletid, men han valgte alligevel at blive for at kæmpe for sin plads. Nu er Setién på plads på Camp Nou og derfor skal han nu tage stilling til situationen.

Bernardeschi har ikke spillet så ofte som han gerne ville og han ligner en mand, der kamp efter kamp er ved at miste sin plads på holdet. Om der denne gang bliver noget konkret mellem de to klubber må tiden vise.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder