Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Setien forsøger at ændre stilen

Nyheder: Af Simon Olesen - 18. januar 2020Ter Stegen: Setien forsøger at ændre stilen

Efter et par dage i jobbet virker det allerede til, at Quique Setien har gjort det klart, hvordan tingene skal foregå i klubben under hans ledelse. Udover at han har lagt flere træningspas ind, end der ellers var planlagt, har han også allerede sat sine aftryk på spillestilen.

I et interview med Sport gav Ter Stegen nogle ord på, hvordan de første dage med Setien ved roret har været, samtidig med at han også gav en sidste hilsen til den foregående træner.

- Først vil jeg godt sige mange tak til Ernesto. Har har gjort et stort stykke arbejde, og har altid været respektfuld, selvom tingene blev svært til sidst, så jeg vil gerne takke ham, for alt hvad han gjorde.

Herefter gik han videre til den nye træner.

- Vi har fået en ny træner, som prøver at ændre på nogle ting. Logisk nok, så har alle deres egen syn på fodbold, og hvordan det skal spilles. Vi vil lytte til hans ideer og prøve så succesfuldt som muligt at udføre dem i kampene.

Selv med trænerændringen insisterer Ter Stegen på, at de overordnede mål med sæsonen er de samme.

- Vi vil kæmpe for hvert et trofæ. Vi går efter at vinde alt og give 100%. Granada er den næste kamp, og det er en, vi skal vinde.

Ter Stegen mangler stadig at få den grønne lys af lægestaben til at spille igen, men han føler selv, han er klar til at vende tilbage.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder