Annonce


Annonce

Annonce

Setien: Messi gør enhver træner bedre

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. januar 2020




FC Barcelonas nye træner, Quique Setien, er helt med på Lionel Messis betydning for catalanerne og har i et interview med Barca TV ikke lagt fingrene imellem, da han han skulle sætte ord på Messis fodbold-talent.

- Jeg er enig i al den ros som Lionel Messi får da hans betydning er ufattelig, sagde Setien.

- Der findes mange store og fantastiske spillere i verden, men ingen kommer i nærheden af Messi. Det er ihvertfald min holdning efter at have fulgt ham i mange år efterhånden, sagde Setien og fortsatte.

- Messi er utrolig og banebrydende gennem alle kampe. Han er helt unik. Jeg tror aldrig vi får en som Messi at se igen. Han er bare fantastisk.

- Som træner må man også erkende at han får os til at se bedre ud. Han vinder trofæer på egen hånd, sagde Barcas nye cheftræner.

Sidst blev træneren spurgt ind til fremgangsmåden og samarbejdet med argentineren, som jo skal gå op i en højere enhed, hvis Barca skal få det bedste ud af deres troldmand.

- Det er mit job at få det bedste ud af Messi og holdet som helhed. Det er et meget vitalt perspektiv, da Messi jo skal være glad på banen.

- Messis vigtighed er ikke til at tage fejl af. Holdkammeraterne skal selvfølgelig bygge spillet op omkring Leo, da vi alle ved hvad han kan udrette når han jo deltager i opbygningen af spillet, fortsatte træneren.

- En ting er hvad i ser på tv. En anden ting er hvad jeg oplever til træning. Hvad Messi foretager sig med bolden er nogle gange uvirkeligt, sagde træneren som man jo godt kan betegnes som Messi-fan allerede nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setien: Messi gør enhver træner bedre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder