Annonce


Annonce

Annonce

Abel Ruiz er ikke en del af planen

Nyheder: Af Lars Ravn - 18. januar 2020




Da Luis Suarez blev meldt ude med en knæskade, var der snak om, at Abel Ruiz ville få en chance på førsteholdet i den tid Suarez er ude. Men den plan ser nu ud til at være ændret, da Mundo Deportivo melder, at han er tæt på et skifte til portugisiske Sporting Lissabon.

Mange havde ellers regnet med, at der ville blive mere spilletid til Ruiz nu når Suarez er skadet. De fleste regner med, at Griezmann bliver rykket ind som spidsangriber, og der burde derfor være rig mulighed for, at Ruiz kunne få nogle kampe i benene når franskmanden skulle aflastes.

Men nu meldes den spanske angriber tæt på et skifte til Sporting Lissabon, og der skulle i første omgang være tale om en lejeaftale med en købsoption. Barcelona skulle dog også have sikret sig en option i aftalen som sikrer, at de kan købe angriberen tilbage hvis de ønsker dette.

Abel Ruiz har haft svært ved at slå igennem i Barcelona efter han kom til klubben fra Valencia, ligesom man har set det med mange andre store talenter. Barcelona håber derfor, at et skifte til den portugisiske klub kan hjælpe ham i gang med at få udløst sit potentiale, og hvis det sker, så vil de sikre sig, at de kan hente ham tilbage for en fornuftig pris. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abel Ruiz er ikke en del af planen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder