Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Abel Ruiz er ikke en del af planen

Nyheder: Af Lars Ravn - 18. januar 2020Abel Ruiz er ikke en del af planen

© fcbarcelona


Da Luis Suarez blev meldt ude med en knæskade, var der snak om, at Abel Ruiz ville få en chance på førsteholdet i den tid Suarez er ude. Men den plan ser nu ud til at være ændret, da Mundo Deportivo melder, at han er tæt på et skifte til portugisiske Sporting Lissabon.

Mange havde ellers regnet med, at der ville blive mere spilletid til Ruiz nu når Suarez er skadet. De fleste regner med, at Griezmann bliver rykket ind som spidsangriber, og der burde derfor være rig mulighed for, at Ruiz kunne få nogle kampe i benene når franskmanden skulle aflastes.

Men nu meldes den spanske angriber tæt på et skifte til Sporting Lissabon, og der skulle i første omgang være tale om en lejeaftale med en købsoption. Barcelona skulle dog også have sikret sig en option i aftalen som sikrer, at de kan købe angriberen tilbage hvis de ønsker dette.

Abel Ruiz har haft svært ved at slå igennem i Barcelona efter han kom til klubben fra Valencia, ligesom man har set det med mange andre store talenter. Barcelona håber derfor, at et skifte til den portugisiske klub kan hjælpe ham i gang med at få udløst sit potentiale, og hvis det sker, så vil de sikre sig, at de kan hente ham tilbage for en fornuftig pris.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn MESSI 10

579,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder