Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé er tilbage i Barcelona

Nyheder - 19. januar 2020




Ousmane Dembélé pådrog sig en slem skade mod Dortmund i november, som har holdt ham ude af spil lige siden. FC Barcelona kunne konstatere, at de måtte undvære deres lynhurtige franske spiller i intet mindre end 10 uger. De er ved at være gået nu.

Dembélé er dog ikke helt klar endnu. Han rejste til Qatar den 4. december og har været i behandling i Doha lige siden. Det er samme sted, som Umtiti måtte bruge en masse dage på at få behandling for sin knæskade, men efter halvanden måneds behandling er Dembélé nu tilbage i Barcelona.

Cuatro og Telecinco var på plads i lufthavnen, da Dembélé landede i går. Her var han på vej hjem for at slappe af efter den lange tur og i aften forventes han at være på Camp Nou til at se sine holdkammerater sparke Setién-æraen i gang. Det er første kamp med Setién i spidsen i aften mod Granada klokken 21.

Her til formiddag er spillerne samlet på Ciutat Esportiva efter at Setién har kaldt dem til træning. Der er som sådan ikke tale om en hård træning, men blot hvor man får de sidste detaljer på plads inden man tager hjem, slapper af og kører mod Camp Nou i aften. Spillerne skal mødes på stadion klokken 19 - to timer før kick off. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé er tilbage i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder