Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Quique Setién om Barca: En uventet gave

Nyheder - 19. januar 2020Quique Setién om Barca: En uventet gave

© Valenti Enrich


Quique Setién var ikke øverst på listen over mulige trænere, da FC Barcelonas ledelse besluttede sig for at fyre Ernesto Valverde. Men som situationen gik, var det pludselig Setiéns navn, der var den næste man skulle ringe til og som bekendt gik det kun én vej fra det øjeblik: Setién blev ny cheftræner i FC Barcelona.

Selv kalder han det for en uventet gave og han har tænkt sig at udnytte hvert sekund, han er ansat i Barcelona, da han har idéer og planer, som han ønsker at føre ud i livet.

- En storklub har aldrig ringet til mig før. Jeg tror, at der er en historie for alle, og jeg forsøger altid at være ydmyg. Jeg ved hvor svært det er at opnå så store ting. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har hvad der skal til for at stå i dette job, men jeg ved også, at det af og til ikke er nok. At jeg er her i Barcelona er en uventet gave, forklarede Setién på sit pressemøde i går.

- Jeg har tænkt mig at udnytte hvert sekund jeg har i denne klub. Jeg vil vågne op hver dag og tænke 'Nu skal jeg træne disse spillere!'. Sandheden er, at der ikke findes noget større sted at være.

- Denne uge er gået virkelig godt. Faktisk har forløbet været bedre end hvad jeg havde forventet. Når man kommer til et nyt hold er det altid umuligt at vurdere hvordan man bliver taget imod.

- Men spillernes attitude har virkelig overrasket mig. De arbejder benhårdt og accepterer, at der sker ændringer nu. Jeg er glad for det hele.

- Jeg vil altid vinde. Men hvis jeg vinder ved at spille dårligt, så er jeg ikke glad. Jeg vil aldrig nogensinde fortælle mine spillere, at resultatet er nok for mig. Vi er alle intelligente nok til at vide, at hvis vi spiller godt, så har vi en større chance for at vinde.

- Jeg vil altid forsøge at få mit hold til at spille god fodbold for det øger chancerne for at hente en sejr.

Setién blev afslutningsvis bedt om at sætte ord på, at han deltager i træningen hvilket er meget anderledes fra f.eks. Valverde.

- Jeg har ikke rørt en bold i seks måneder, så jeg har selvfølgelig fortalt dem, at jeg nok skal banke rusten af mig. Jeg kan lide at deltage; jeg ønsker at være her sammen med spillerne, deltage og være aktiv. Jeg har behov for den energi, som det giver.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde MESSI 10

729,- DKK

509,- DKK

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder