Annonce


Annonce

Annonce

15 årig rekord: Barca havde over 1000 afleveringer

La Liga - 20. januar 2020




Alle Barca-fans havde set frem til gårsdagens kamp mod Granada, da man for en uge siden sagde farvel til Ernesto Valverde og hentede Quique Setién ind. I løbet af ugen har Setién sat sig igennem og ændret adskillige ting i spillernes dag-til-dag program og det skulle komme til udtryk søndag aften.

Der var områder, hvor man tydeligt kunne se Setiéns indgreb, men omvendt var det også tydeligt, at spillerne og trænerteamet har brug for mere tid sammen før man for alvor kan mærke forskellen. I aftes var der dog ingen tvivl om, at Setién ville have bolden på egne rækker så ofte som muligt - og det fik de i den grad.

Således rundede FC Barcelona 1005 afleveringer i aftes hvoraf 921 fandt en medspiller mens 805 var på Granadas banehalvdel. Det er imponerende tal - men knap så imponerende når man kun formår at slå Granada med 1-0 - endda efter at de er blevet reduceret til 10 mand. Det er dog en process i begyndelsen af Setién-æraen, så meget tyder på, at det nok skal blive godt.

De 1005 afleveringer var desuden historisk. Det er ikke sket før i Europa i 15 år, så Setién fik altså Barca til at udvise et helt nyt udtryk. Boldbesiddelse var ikke noget, som Valverde gik op i - men det gør Setién og det gør en stor forskel fremadrettet. Hvad der er rigtigt og forkert er en personlig holdning, men Setién har en klar plan og nu er spørgsmålet om det hele kan gå op i en højere enhed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


15 årig rekord: Barca havde over 1000 afleveringer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder